За нас

Keen Acts е базирана в София агенция, която от 2001 година създава, организира и промотира музикални и културни събития във всякакъв мащаб – от клубни партита до фестивали, концерти, представления и корпоративни събития.

Ние сме агенцията зад лейбълa Cotton Records, клубната платформа Reel Feel, поредицата от ексклузивни rooftop партита MyBeatLive, както и фестивалите ParkLive и SeaGarden Festival.

Организираме и събития като концертите на Buena Vista Social Club, Lisa Stansfield, Sylvie Vartan, постановките на Националния Балет на Испания и Los Vivancos и филмовия концерт The Godfather Live и други.

От 2001 насам се стремим непрестанно да прокарваме утвърдени и нови музикални тенденции и идеи, които задължително да носят в себе си високо качество и стойност. Целта ни е да допринесем за изграждането на солидна, автентична локална сцена, която да бъде привлекателна едновременно за публика, артисти, културни институции и брандове.

Досега сме организирали събития с над 200 чуждестранни артисти, покриващи целия спектър на качествената съвременна музика.
Събитията ни са посетени от общо над 100 000 души.

 • REEL FEEL

  Reel Feel е платформа за клубни събития и концерти с по-нишова публика на възраст 20-40. Чрез нея са реализирани над 50 събития.

 • PARK LIVE FESTIVAL

  Park Live Festival е проект, осъществен в две поредни години – 2009 и 2010 – на нетипични локации като Колодрума в Борисовата градина и в Парка на Летище София. Средна посещаемост бе 9000 човека. В момента фестивалът е на “пауза”.

 • SEA GARDEN FESTIVAL

  Sea Garden Festival е проект случил се еднократно през август 2014 г., с идеята да се представи един нов тип фестивал в Морската градина на Бургас.

 • MYBEATLIVE

  MyBeatLive е платформа, разработена заедно с Ballantines. Концепцията е за rooftop партита с достъп само с покани, на различни локации във високи сгради в помещения с180/360 градуса гледка. Събитието се стриймва през интернет в реално време и може да се гледа през сайта на MyBeat от всички, които не са “поканени”.

 • COTTON RECORDS

  Cotton records е класически лейбъл за продуциране и издаване на музика.

 • KEEN LIVE

  Keen Acts извършва дейност чрез различни платформи, което ни помага да достигаме адекватно и точно до конкретна публика със специфични интереси и вкусове към музиката.